Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Εισαγωγή

H The Butler App σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας στην εφαρμογή και για το ενδιαφέρον σας στην για υπηρεσίες που σας παρέχει. Η παρούσα αποτελεί τμήμα της Γενικής Σύμβασης των «όρων και προϋποθέσεων χρήσης» και περιγράφει το αναλυτικά το πλαίσιο διαχείρισης, επεξεργασίας και αποθήκευσης πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων στον δικτυακό τόπο. Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μας. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από εμάς, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ – GDPR) και τους παρακάτω όρους χρήσης. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου.

Τα δικαιώματά του χρήστη

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – Το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
Δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.
Η εποπτεύουσα αρχή για την Εταιρεία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600 Fax: +30-210 6475628 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
Δικαιούστε ακόμη να καταθέσετε το παράπονό στην εποπτεύουσα αρχή του τόπου κατοικίας σας. Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά, ως αντικείμενο επεξεργασίας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναγράφονται ανωτέρω.

Πότε, γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, αποθηκεύουμε και κάποιες φορές μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες. Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά ποια δεδομένα χρειαζόμαστε για κάθε περίπτωση και πότε τα μοιραζόμαστε με τρίτους. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν άμεσα ή έμμεσα να οδηγήσουν στην αναγνώριση του προσώπου, όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία τοποθεσίας ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Παρακαλούμε να δίνετε μόνο όσες πληροφορίες είναι αναγκαίες για την παροχή υπηρεσίας.
Παράλληλα, ενημερώνεστε από εμάς, περί της συναίνεσης και αποδοχής της επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων για τις ανάγκες της ομαλής μεταξύ των μερών συναλλαγής.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν απλά επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή.

Όταν επισκέπτεστε απλά την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή μας, αλλά δεν εγγράφεστε και δεν παραγγέλνετε ως επισκέπτης, συλλέγουμε τα παρακάτω δεδομένα:
Δεδομένα συσκευής (Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής),
Στοιχεία σύνδεσης (Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.) Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για να ενημερωθούμε για την επίσκεψή στην ιστοσελίδα. Δεν χρειάζεται να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Περιορίζουμε την συλλογή δεδομένων στα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την συμμόρφωση με την αρχή επεξεργασίας δεδομένων, που αφορά στην ελαχιστοποίηση επεξεργασίας των δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε και εγγράφεστε στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή.

Ακολουθούμε την αρχή της επεξεργασίας των ελαχίστων προσωπικών δεδομένων. Όσο λιγότερη πληροφορία, τόσο το καλύτερο. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά για σκοπούς που είναι ορισμένοι. Εάν δεν επισκέπτεστε απλώς την ιστοσελίδα ή την εφαρρμογή, αλλά έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό για να ενημερωθείτε για παλαιότερες παραγγελίες , συλλέγουμε τα εξής προσωπικά δεδομένα:
Δεδομένα πρόσβασης (Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός χρήστη)
Δεδομένα συσκευής (Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η Συσκευή,τοποθεσία ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής).
Στοιχεία σύνδεσης (Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης).
Στοιχεία επικοινωνίας (Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
Λοιπές πληροφορίες Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή άλλες σχετικές δραστηριότητες, ή δεδομένα από πηγές, δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media ή δημόσια ή μη προσβάσιμες βάσεις δεδομένων (π.χ. ταυτότητα του χρήστη σε αυτή ή σε άλλες πλατφόρμες)
Στην περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, πρέπει να έχετε λάβει τη συναίνεση του τρίτου πριν την γνωστοποίηση των δεδομένων του σε εμάς. Στην περίπτωση αυτή, πριν τα πρόσωπα αυτά παρέχουν σε εσάς την ανωτέρω συναίνεση, οφείλετε να ενημερώσετε για την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε και παραγγέλνετε στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή.

Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε μια παραγγελία. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όσο περισσότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερα δεδομένα συλλέγουμε. Τα πεδία που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας σας έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικά. Χωρίς την συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων καθίσταται αδύνατη η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όλες οι λοιπές πληροφορίες που δεν έχουν σημανθεί ως υποχρεωτικές, παραμένουν προαιρετικές. Εάν μας παρέχετε με την θέλησή σας πληροφορίες, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας παρέχουμε. Παρόλα ταύτα, η παράλειψη της συμπλήρωσης των συγκεκριμένων πληροφοριών δεν θα έχει δραστική επιρροή σε εσάς. Ο βαθμός που θα σας επηρεάσει σχετίζεται με τις πληροφορίες που θα παρέχετε. Οι βασικές πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:
Δεδομένα Πρόσβασης Όνομα χρήστη, αναγνωριστικό χρήστη, κωδικός χρήστη)
Στοιχεία Λογαριασμού Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και / ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) (απαραίτητα για υπηρεσίες παράδοσης)
Στοιχεία επικοινωνίας Σχόλια, αξιολόγηση ή σχόλια, δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Στοιχεία σύνδεσης Ώρα, ημερομηνία, διάρκεια επίσκεψης, τόπος προέλευσης του χρήστη, διεύθυνση δικτυακού πρωτοκόλλου (IP Address) και άλλα στοιχεία που αφορούν στο πρωτόκολλο σύνδεσης.
Δεδομένα συσκευής Ταυτότητα συσκευής, λειτουργικό σύστημα και έκδοση που τρέχει η συσκευή ή άλλα αναγνωριστικά συσκευής, στοιχεία τοποθεσίας.
Στοιχεία Παραγγελίας Ιστορικό παραγγελιών
Λοιπές πληροφορίες Δεδομένα που παρέχετε με την βούλησή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή κάνετε σχετικές δραστηριότητες.

Σκοποί επεξεργασίας-χρήσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο και ο σκοπός είναι νόμιμος και έχει προηγουμένως προσδιοριστεί. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί για την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων (παράδοση παραγγελίας), παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών, για λόγους ενημερωτικούς, στατιστικούς, σκοπούς μάρκετινγκ και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Περαιτέρω επεξεργασία για την προστασία νόμιμων συμφερόντων

Επιπροσθέτως, εκτός από τους ανωτέρω λόγους επεξεργασίας, είναι δυνατή η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων μας. Για παράδειγμα, αποτελεί νόμιμο λόγο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων η μεταφορά και επεξεργασία δεδομένων μέσα στον ίδιο όμιλο εταιρειών για σκοπούς ασφάλειας των πληροφορικών συστημάτων ή έμμεσες δραστηριότητες προώθησης των πωλήσεων (marketing).
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας, στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τα δικαίωμα και τις ελευθερίες σας. Με σκοπό την ευθυγράμμιση των συμφερόντων μας με τα συμφέροντα σας, έχουμε δημιουργήσει και λειτουργούμε σχετικούς μηχανισμούς ελέγχου. Μόνο εάν μπορούμε να θεωρήσουμε λογικά και να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε κίνδυνο, θα τα επεξεργαστούμε βάσει των νομίμων συμφερόντων μας. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν:
Διαφήμιση: Θα σας στέλνουμε με email κουπόνια, εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες, δημοσκοπήσεις και έρευνες κοινής γνώμης για την βελτίωση της υπηρεσίας μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.
E-Mail Marketing (Προωθητικές ενέργειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου): Επιλέγουμε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και επικοινωνούμε μαζί σας όταν θεωρούμε ότι έχουμε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να αρνηθείτε την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας αποστέλλουμε.
Στοιχεία μέτρησης: Με στόχο να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε διαφορετικά δεδομένα μετρήσεων, τα οποία όμως δεν μπορούν να συνδεθούν με εσάς ή ένα συγκεκριμένο προφίλ.

Διαγραφή προσωπικών δεδομένων

Η The Butler App δίνει το δικαίωμα σε εσάς να διαγράψετε, να διορθώσετε ή και να ενημερώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα επισκεπτόμενοι απλά της σχετική υπηρεσία της. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρεται την συγκατάθεση που έχετε δώσει για χρήση προσωπικών σας δεδομένων απευθυνόμενοι εγγράφως με email στη διεύθυνση butler@thebutler.app .
Γενικά διαγράφουμε τα δεδομένα αφού έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέξαμε. Διαφορετικοί κανόνες εφαρμόζονται ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Για κάθε κατηγορία που αναφέρεται στους ορισμούς της περιοδικής διαγραφής έχουμε ορίσει διαφορετικές περιόδους διαγραφής. Στα δεδομένα που συλλέγονται σημειώνεται και η χρονική περίοδος διαγραφής που εφαρμόζεται. Όταν η περίοδος αποθήκευσης παρέλθει, τα δεδομένα διαγράφονται ανάλογα. Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δική σας επιθυμίας ή μόλις παρέλθουν τρία (3) χρόνια από την συλλογή τους. Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει ανενεργός για περίοδο τριών (3) ετών, θα διαγράψουμε, επίσης, τον λογαριασμό σας αφού πρώτα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό σας. Παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, είναι δυνατό να τηρούμε κάποια επεξεργασμένα δεδομένα, λόγω υποχρεώσεων εκ του νόμου. Στη περίπτωση αυτή, τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

Με ποιον μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Παρακάτω παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το πότε σε ποιους και υπό ποιες προϋποθέσεις μεταφέρουμε δεδομένα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε με διαφάνεια για τις χώρες που τυχόν μεταφέρονται τα δεδομένα.

Τρίτοι με δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα

Βεβαιώνουμε ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται και στις πληροφορίες την συναλλαγής και αυτό μόνο όποτε και στο μέτρο που κριθεί αναγκαίο. Τα παραπάνω στοιχεία δύναται να χρησιμοποιηθούν και από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την The Butler App με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Όλοι οι τρίτοι-αποδέκτες των δεδομένων πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων και να αποδεικνύουν το επίπεδο ασφαλείας που παρέχουν με επαρκή στοιχεία. Η The Butler App δεσμεύεται να μην προβεί σε δημοσίευση κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας σε κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο ή φορέα, πλην των αρμοδίων δικαστικών, αστυνομικών και άλλων διοικητικών αρχών όταν αυτό επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις διατάξεις του νόμου. Επιπροσθέτως, η The Butler App δεσμεύεται να παρακολουθεί, επιβλέπει και να γνωστοποιήσει ενδεχόμενη διαρροή δεδομένων στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Δεν θα μεταβιβάσουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Πληροφορίες για τα cookies

Ορισμός cookies και λίστα με όσα εμείς χρησιμοποιούμε

Με σκοπό να καταστήσουμε ελκυστική την επίσκεψη στην The Butler App και για να μπορέσουμε να παρέχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες, χρησιμοποιούμε τα γνωστά ως cookies σε διάφορες σελίδες. Πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή. Μερικά από αυτά διαγράφονται μετά το πέρας συνεδρίας στον περιηγητή, τα λεγόμενα session cookies ή cookies συνεδρίας. Άλλα cookies παραμένουν στην συσκευή και επιτρέπουν σε εμάς ή σε συνδεμένα με εμάς μέρη να αναγνωρίσουν τον περιηγητή στην επόμενη επίσκεψή (persistent cookies). Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή, ώστε να πληροφορείστε για την ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε ατομικά για την αποδοχή ή την απόρριψη των cookies σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή και γενικότερα. Εάν δεν αποδεχτείτε την εγκατάσταση των cookies μπορεί να μειωθεί η λειτουργικότητα ιστοσελίδας ή εφαρμογής.

Ποιες κατηγορίες cookies υπάρχουν;

Απολύτως απαραίτητα cookies:
Απαιτούνται για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή, καθώς και για την χρήση των λειτουργιών που παρέχει. Χωρίς την χρήση τέτοιων cookies, η σωστή λειτουργία ιστοσελίδας δεν είναι εγγυημένη (πχ. η εγγραφή κειμένου), ακόμη στην διάρκεια περιήγησης μεταξύ σελίδων στην γενική ιστοσελίδα.
Cookies λειτουργικότητας:
Επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα / εφαρμογή την αποθήκευση πληροφοριών που έχουν ήδη υποβληθεί ( το όνομα χρήστη, η επιλογή γλώσσας ή την περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης) και βελτιώνουν την δυνατότητα του χρήστη να απολαμβάνει προσωποποιημένη περιήγηση. Τα cookies αυτά συλλέγουν ανωνυνοποιημένες πληροφορίες και δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιήγησης σε ιστοσελίδες.
Cookies απόδοσης:
Συλλέγουν πληροφορίες για την χρήση μιας ιστοσελίδας / εφαρμογής – για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεται ο χρήστης συχνότερα και αν λαμβάνει μηνύματα λάθους από την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του χρήστη. Οι αποθηκευμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την βελτίωση και εφαρμογή της απόδοσης της ιστοσελίδας και επομένως της εμπειρίας που παρέχεται στον χρήστη.
Cookies για σκοπούς προώθησης προϊόντων (marketing):
Χρησιμοποιούνται για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης σχετική με τον χρήστη και προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται ακόμη για να περιορίσουν την συχνότητα μιας διαφήμισης και για την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Καταγράφουν εάν επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα ή όχι. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μοιραστούν με τρίτους (πχ. Διαφημιστές). Για την βελτίωση στοχευμένης διαφήμισης τα cookies συχνά συνδέονται με υπηρεσίες τρίτων μερών.

Άρνηση χρήσης cookies:

Εάν δεν επιθυμείτε η The Butler App να συλλέγει και να αναλύει τα δεδομένα για την επίσκεψή σας, μπορείτε να δηλώσετε την άρνησή σας οποτεδήποτε (opt-out). Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε την άρνησή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας.
Για την τεχνική εφαρμογή της δήλωσής σας, ένα cookie που θα δηλώνει την εξαίρεσή σας θα εγκατασταθεί στον περιηγητή σας. Αυτό το cookie έχει αποκλειστικό σκοπό την απομνημόνευση της άρνησή σας. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι για τεχνικούς λόγου η χρήση του ανωτέρω cookie μπορεί να γίνει μόνο από τον περιηγητή που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάστασή του. Εάν διαγράψετε τα cookies ή χρησιμοποιήσετε διαφορετικό περιηγητή, θα πρέπει να δηλώσετε την άρνησή σας εκ νέου ( re-opt-out).

Cookies που χρησιμοποιούμε:

Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση της The Butler App και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.
Google Analytics
Η Εφαρμογή The Butler App χρησιμοποιεί το Google Analytics, μία υπηρεσία αναλύσεων στοιχείων του διαδικτυακού ιστού που παρέχεται από την Google, Inc. (“Google”). Για το σκοπό αυτό, ένα cookie εγκαθίσταται στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που αντλούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση της Εφαρμογής από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) θα μεταδίδονται στη Google και θα αποθηκεύονται από αυτή σε διακομιστές (servers) στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την αξιολόγηση της χρήσης της Εφαρμογής από εσάς, συντάσσοντας αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα της Εφαρμογής για τους διαχειριστές της Εφαρμογής και παρέχοντας λοιπές υπηρεσίες σχετικά με τη δραστηριότητα της Εφαρμογής και τη χρήση του διαδικτύου στον πάροχο της Εφαρμογής. Η Google δεν θα συσχετίσει την διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που έχει στην κατοχή της. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιεί η Google τα δεδομένα σας, παρακαλώ απευθυνθείτε στο https://policies.google.com/privacy?hl=el#infocollect.
Εκτός από την αλλαγή των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης σας, μπορείτε να αποτρέψετε την Google από τη συλλογή και την χρήση δεδομένων με τη λήψη και την εγκατάσταση του plug-in προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el
Η υπηρεσία επαναστοχοποίησης του Facebook
Χρησιμοποιούμε το εργαλείο επαναστοχοποίησης προτιμήσεων κοινού ιστοσελίδας της εταιρείας Facebook Inc., εδρεύουσα στις ΗΠΑ (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA, στο εξής χάριν συντομίας «Facebook»). Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη Facebook και είναι δυνατόν να αναγνωριστεί μέσω cookies του Facebook, αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα μη προσωπικό αρχείο ελέγχου σφαλμάτων (checksum), το οποίο θα μεταδοθεί στο Facebook με σκοπό την ανάλυση και την προώθηση προϊόντων (analysis and marketing purposes). Από τη άλλη πλευρά, κρυπτογραφούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστέλλουμε κρυπτογραφημένη στο Facebook. Μέσω της αναγνώρισης που προσφέρουν τα cookies και της μετάδοσης κρυπτογραφημένων πληροφοριών, η Facebook έχει την δυνατότητα να παρέχει στοχευμένες προτάσεις προϊόντων και προσωποποιημένες διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Facebook.
Μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση υπηρεσίας, εάν επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences.

Δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική αλλαγή ή για αλλαγές στον σκοπό επεξεργασίας ή για την ένταξη νέων σκοπών επεξεργασίας στην παρούσα πολιτική.

Τελικές διατάξεις

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για εσάς. Θα κάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε ότι είστε ο ιδιοκτήτες των δεδομένων. Όσο λιγότερες πληροφορίες παρέχετε, τόσο περισσότερο έλεγχο έχετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να περιηγηθείτε ανώνυμα και δεν επιθυμείτε η συμπεριφορά στην διάρκεια περιήγησης να αξιολογείται από ανεξάρτητους τρίτους από εμάς και συνεργάτες, πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον περιηγητή. Όσο αμελείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις, πολλοί θα συλλέγουν πληροφορίες που παρέχετε. Παρότι δεν είναι συχνό φαινόμενο η εξακρίβωση ταυτότητας κάθε χρήστη, προτείνουμε να περιηγείστε σε «κρυφή λειτουργία» στον Google Chrome ή σε «προσωπική λειτουργία» στον Firefox.